Knjige - mareli.ca

mareli.ca
trgovina z darili za velike in male
trgovina mareli.ca
Pojdi na vsebino

Knjige


Mladinska knjiga

"Branje za vsakogar..."


Mladinska knjiga
Nekatere zaupnosti ne morejo počakati do odmora za kavo. To dobro vesta Beth in Jenifer, sodelavki in prijateljici v uredništvu Courierja. Zato po elektronski pošti na dolgo in široko obdelujeta težave s fanti, strahove pred nosečnostjo, nemogoče obleke za družice in še marsikaj drugega.Toda pri časopisu so ravno vzpostavili nadzorni sistem in zaposlili računalničarja Lincolna, ki preverja, ali je e-pošta res namenjena le službenim stvarem. Dopisovanje med Beth in Jenifer mu krajša čas med nočno službo in kmalu se zave, da se je v eno od njiju zaljubil…

Ameriška pisteljica Rainbow Rowell (1973) piše o ljudeh, ki veliko govorijo. In se zaljubljajo. Kadar ne piše, bere stripe, načrtuje obiske Disneylanda in se jezi na nepomembne stvari. V slovenščini imamo že njen nagrajeni prvenec za mladino, roman Eleonor in Park.
Ta izdelek ni na voljo.
14,99 €(VAT vračunan)
Dodaj
Mladinska knjiga
Če želiš uspeti, moraš le igrati po pravilih – a kaj, ko ta niso za vse enaka.
Farma je priložnost. Farma je odskočna deska v boljši svet. Ljudem zagotavlja novo življenje – ultabogatašem otroka, revnim nadomestnim materam pa visoko plačilo. Za Jane, mlado filipinsko mamico brez moža in brez službe, je farma rešitev. Za Regan, izgubljeno ameriško smrkljo brez smisla in cilja v življenju, je beg pred resničnostjo. Toda v farmi vladajo enaka pravila kot v resničnem svetu, med ljudmi iz različnih okolij zeva enak prepad. In ta prepad je neppremostljiv.

Ameriška pisateljica filipinskih korenin Joanne Ramos v neverjetno pronicljivem prvencu ostro napade lažno utvaro družbene enakosti v sodobnem času, kjer je na prodaj vse, tudi materinstvo.
Razporožljivost: 1
14,99 €(VAT vračunan)
Dodaj
Mladinska knjiga
Oslo pretrese vrsta bančnih ropov. V enem ropar ustreli uslužbenko in nadzorne kamere dogodek zabeležijo. Harry se z novo pomočnico Beate loti raziskovanja. Medtem ko je Rakel v Moskvi, Harryja poišče nekdanje dekle Anna. Po večerji z njo se zbudi v domači postelji in se zave, da se zadnjih dvanajstih ur sploh ne spomni. Naslednji dan Anno najdejo mrtvo v nepojasnjenih okoliščinah, Harry pa začne prejemati grozilna elektronska pisma. Bi ga nekdo rad okrivil za dekletovo smrt? Medzem ko Harry mrzlično išče dokaze o svoji nedolžnosti, pa se vedno bolj krvavi bančni ropi nadaljujejo.

Norveški pisatelj JO Nesbo (1960) se je proslavil s serijo kriminalk o inšpektorju Harryju Holeju. Romane, ki so se po svetu prodali že v več kot 40 milijonih izvodov in mu prinesli naziv kralja skandinavskih kriminalk, odlikujejo napete in zapletene zgodbe z nepričakovanimi preobrati. Vsaj delno je k uspehu prispeval tudi sam lik Harryja Holeja - sposobni in trmasti, a tudi problematični zapiti policist se bralcu takoj usede v srce.
Ta izdelek ni na voljo.
15,99 €(VAT vračunan)
Dodaj
Created with WebSite X5
Mateja Kuhar-Bizjak s. p.
trgovina mareli.ca
Dunajska cesta 158
1000 Ljubljana

tel. : +386 (0)1 56 88 202
© 2021 marelica.si | All rights reserved.

trgovina mareli.caz darili za velike in male

Odpiralni časi

pon - pet: 10:00 - 17:30
sob: 10:00 - 12:00
ned: zaprto

Mediji

Za medije
Objave v medijih


Nazaj na vsebino